Sonfjällsskinka
- Låt er inte luras av namnet. Vi har valt att lufttorka fläskkarrén på grisen då vi anser att det blir en mycket trevligare bit att skiva samt att vi tycker det finns lite mer fett runt halsen som ger ytterligare smak. Vi saltar in benfria karréer och smaksätter med en liten touch av ingefära, lök och enbär. Processen tar mellan 2-3 månader beroende på luftfuktigheten.

Kallrökta och luftorkade salamis
- Älgrökare och Helags Rensalami. Endast gjorda på älg respektive renkött. Kallrökta i 6 dygn och lufttorkar i vårt torkhus i ungefär 7 veckor. Inga tillsatser utan här låter vi viltköttet ta ut sin rätta, dvs, så naturligt det kan bli.

Rökt Sidfläsk
- Inga konstigheter! Varmrökt med alspån och vips ett fantastiskt fint rökt sidfläsk som passar alldeles utmärkt i ryggsäcken eller hemma i köket.

 

Sidan uppdateras :)